Carrier 30RBSY AquaSnap légcsatornázható, léghűtéses folyadékhűtő

Az Eurovent-minősítéssel rendelkező Carrier AquaSnap 30RBSY (40-153kW) léghűtéses folyadékhűtőket kereskedelmi létesítményekben, például irodákban és szállodákban, valamint ipari környezetben történő felhasználásra terveztük.

A 30RBSY sorozat tagjai a legfrissebb technológiai újításokat tartalmazzák és a készülékházban elhelyezkedő hidraulikus modullal is felszerelhetők, ami gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a telepítést.

Valamennyi Carrier 30RBSY hűtő teljes egészében alumíniumból készült mikrocsatornás kondenzátor hőcserélőkkel, scroll-kompresszorokkal, alacsony zajszintű ventilátorokkal, auto-adaptív, mikroprocesszoros vezérléssel és elektronikus expanziós szeleppel rendelkezik, emellett R410A hűtőközegük nem károsítja az ózonréteget.

Ez a sorozat a fentieken kívül opcionális jellemzőkkel is kiegészíthető, többek között:

  • Magas és alacsony nyomású, változtatható sebességű ikerszivattyúval ellátott, hidraulikus modul tágulási tartállyal, hőmérséklet- és nyomásérzékelőkkel, vízszűrővel.
  • „Super Enviro-Shield” korrózióvédelmi rendszer rendkívül tartós és rugalmas epoxi-polimer bevonattal, melynek hatékonyságát ASTM B117 szabvány szerinti, 6000 órás sóoldatos permetezéssel tettük próbára.
  • Mosható, EN 779 szabvány szerinti G2 szűrőosztályú, szívó oldali szűrő.
  • A hidraulikus modulra szerelt elektromos fűtőegységnek köszönhetően -20°C-ig hatékony fagyvédelem.
  • Alacsony hőmérsékletű folyadék előállítása (-15°C-ig).
  • Párhuzamosan kötött készülékek üzemeltetése master/slave üzemmódban.
  • Részleges hővisszanyerés, melynek révén a rendszerből a hűtött víz előállításával egyidejűleg ingyenes forró víz is kinyerhető.

Lépjen kapcsolatba értékesítő mérnökeinkkel, és találja meg az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást!