A Carrier irodai megoldásai a fokozott hatékonyságért és kényelemért

Az AHI Carrier sikerét a különböző épületrendszerekhez kifejlesztett hatékony és teljes körű megoldásai alapozták meg. Kezdve az olyan általános jellegű létesítményektől, mint például a bevásárlóközpontok, irodaházak, szállodák, egészen az olyan speciális igények kielégítéséig, mint amire például a reptereknek, kórházaknak, adatközpontoknak van szükségük.

A Carrier épületgépészeti megoldásainak tervezésekor azt tartjuk szem előtt, hogy a különböző épülettípusok és felhasználási területek igényeit maradéktalanul kielégítsük. Egy elvárás mindegyikben közös: minél többet nyújtsanak, a lehető legkevesebből.  Átfogó megoldásaink az ágazaton belül élen járó teljesítményt nyújtanak, emellett kevesebb energiát használnak és kímélik a környezetet.

A legfontosabb előnyök, amiket a Carrier biztosít:
Zöld építészeti megközelítés
Rendszereink segítségével nem csupán az épületek teljes energiafelhasználását lehet hatékonyan csökkenteni, hanem a különböző rendszerekbe is könnyen integrálhatók. Ezt szolgálják a hatékony működést segítő változtatható fordulatszámú szivattyúk; az időzítés, a kettős alapérték és az éjszakai mód funkciók, melyek használatával az épület jellegéhez alkalmazkodva optimalizálható a hűtőberendezés. Emellett számos kommunikációs protokoll és távfelügyelet áll rendelkezésre az egyenletes teljesítmény biztosításához a berendezés teljes élettartama alatt.

Részleges szabadhűtés
Azon létesítmények esetében, ahol a hűtési igény visszafogottabb az év egészére vetítve – beleértve a téli időszakot – a Carrier DX szabadalmaztatott szabadhűtési rendszere alkalmazható, amelynek szivattyúja a téli működés alatt kiiktatja a kompresszort az egyik, vagy akár mindkét hűtőkörön. A rendszer etilén-glikol nélkül működik, így nincs szükség extra hőcserélőre. Ennek eredményeként jelentős energiamegtakarítás érhető el.

Hibrid terminál
A 36XB Hibrid terminál a hűtőgerendák és a klíma konvektor előnyeit egyesíti: energiatakarékos, rendkívül halk, valamint nagyfokú kényelmet és kiváló minőségű beltéri levegőt biztosít. Az elsődleges szellőztetés a szoba szén-dioxid szintjétől függően vezérelhető annak érdekében, hogy maximális kényelem mellett minimálisra csökkentsék a rendszer energiafelhasználását.

Komfort menedzsment
Kihasználtságtól függően, a kényelem személyre szabható és irányítható lehet, a nyitott terektől egészen az önálló irodákig. Az Aquasmart® rendszer összehangolja az igényeket az épület zónái, a kihasználtság és a szobahőmérséklet között.  A rendszer távvezérléssel (WebCTRL®) is működik, emellett rögzíti a HVAC berendezés korábbi adatait.

Tudjon meg többet a Carrierről és a UTC-ről a „Carrier, a United Technologies Corporation tagja”.

Tudjon meg többet a Carrier kórházaknak és hoteleknek kínált megoldásairól!