Carrier 30RW/RWA vízhűtéses, kondenzátor nélküli folyadékhűtők integrált hidraulikus modullal

A 30RW/30RWA folyadékhűtő-család jellemzői a a scroll-rendszerű kompresszorok, a digitális auto-adaptív Pro-Dialog vezérlés, valamint a teljesítményüket tanúsító Eurovent-minősítés.

Az AquaSnap berendezések rendelkezhetnek elpárologtató és kondenzátor oldali hidraulikus modullal , így beszerelésük olyan egyszerű műveletekből áll, mint az előremenő és visszatérő vízvezeték csatlakoztatása.

Az auto-adaptív algoritmus intelligensen vezérli a kondenzátor vízszivattyújának fordulatszámát és a glikolhűtő ventilátorok (30RW) vagy a léghűtéses kondenzátor ventilátorait (30RWA), így gondoskodva a megbízható és gazdaságos működésről bármilyen éghajlati viszonyok között.

A 30RW/RWA folyadékhűtők jellemzői és előnyei:

  • Tíz különböző méret 109kW-315kW közötti névleges hűtőteljesítménnyel
  • AquaSnap folyadékhűtők scroll-rendszerű kompresszorokkal és digitális auto-adaptív Pro-Dialog vezérléssel
  • A változó fordulatszámú kondenzátor oldali szivattyú automatikusan változtatja a térfogatáramot az ideális kondenzációs hőmérséklet tartása érdekében.
  • Előremenő vízhőmérséklet eltolás a külső hőmérséklet alapján (Carrier glikolhűtő vagy kondenzátor esetén), a belépő/kilépő vízhőmérséklet különbség alapján, illetve külső kontaktus alapján (éjszakai vagy „csökkentett” üzemmód).
  • A 30RW 160-as mérettől felfelé az elpárologtató és a kondenzátor két összekapcsolt hűtőkörrel rendelkezik. Opcionális kártyával programozhatóak az éjszakai vagy „csökkentett” üzemmódok időtartamai, csendes üzem időszakok az üzemelő glikolhűtő vagy kondenzátor ventilátorok számának csökkentésével, épületfelügyeleti csatlakoztathatóság.
  • Hidarulikus blokk nélküli egységeknél 0-10V kimenet 2 utú szelep vagy külső kondenzátor szivattyú fordulatszám szabályozására.
  • Nincs szükség üzemi helyiségre – a berendezés akár a közösségi térben is felállítható, ha a helyi előírások ezt megengedik
  • Egyszerű elektromos csatlakoztathatóság és helytakarékos formaterv

Kattintson ide és kérjen bővebb tájékoztatást értékesítési mérnökeinktől!