Carrier, a United Technologies Corporation tagja

A Carrier világ szinten vezető szerepet tölt be a csúcstechnológiájú fűté stechnika, a légkondicionálás és a hűtéstechnikai megoldások terén. A „UTC Climate, Controls & Security” vállalatcsoport tagja, a United Technologies Corporation egyik egysége.

United Technologies Corporation egyike a világ legelismertebb és leginnovatívabb vállalatainak, ügyfeleinek világszerte számos területen kínál megoldásokat, beleértve a kereskedelmi repüléstechnikai megoldásokat, a védelmi- és épületrendszereket. Előremutató technológiákba fektet, ezzel tartja meg folyamatos vezető szerepét a piacon. Központi kutató szervezetet működtet annak érdekében, hogy a technológiai áttöréseket az egész vállalaton belül hasznosítani tudják. A „UTC Climate, Controls & Security” mellett az „Otis”, a „UTC Aerospace Systems” és a “Pratt & Whitney” is a UTC egységeiként működnek.

A UTC Climate, Controls & Security a legnagyobb épületgépészeti rendszereket szállító vállalat a világon. A vállalatcsoport tűzvédelmi, biztonsági, épületautomatizálási, fűtési, szellőzési, légkondicionáló és hűtéstechnikai rendszereinek integrálása olyan korszerű épületek kivitelezését teszik lehetővé, amelyek biztonságosabbak, intelligensebbek, fenntarthatók és élhetőbbek.

51 gyárat illetve 39 kutatási és tervezési központot működtet világszerte, vásárlóit több mint 55 000 munkavállalója szolgálja több mint 180 országban.

A Carrier egyik legalapvetőbb értéke az innováció, már a kezdetektől fogva. Kutatási és tervezési központjaink segítségével ügyfeleinknek számára a legjobb teljesítményű és leghatékonyabb termékeket, illetve szolgáltatásokat biztosítjuk. A minőség, a teljesítmény, a felelősség és az innováció üzleti tevékenységünk alapkövei. E legalapvetőbb értékek a „UTC Climate, Controls & Security” gyökereire, kultúrájára vezethetők vissza. Ez vezeti döntéseinket, meghatározza, hogy k ik vagyunk.

Történelmünk a légkondicionálás területén 1902-ig vezethető vissza, Willis Carrier ekkor alkotta meg a világ első légkondicionáló rendszerét. Örökségét folytatva, a vállalat termékei és szolgáltatási az élet minden területén kényelmes környezetet biztosítanak, a házaktól a hotelekig, kórházakban, múzeumokban, vagy akár hatalmas hajókon. Kényelmes és hatékony környezetet biztosítunk, éghajlattól függetlenül. A világ élelmiszer-ellátásának zökkenőmentességéhez az ételek és italok minőségének és frissességének megőrzésével járulunk hozzá. Az egészséget, illetve annak megőrzését szolgálja, ahogy a gyógyszerészeti termékek és alapanyagok szigorúan előírt körülmények között történő szállításáról gondoskodunk. A zöld építészeti mozgalom éllovasaiként biztosítunk különféle megoldásokat, szolgáltatáso kat és képzéseket.

Csak néhány példa a sok közül, amivel a Carrier hozzájárul ahhoz, hogy a világ egy olyan hely legyen, ahol jó élni, dolgozni és játszani.

Tudjon meg többet itt a Carrierről, Willis Haviland Carrier történetéről, és a találmányról, ami megváltoztatta a világot!